Roermonds Orkest de Symphonie brengt Donderbergconcert 2024

Dit najaar kunt u opnieuw genieten van een prachtig concert van Roermonds Orkest de Symphonie in de Donderie, dit keer in het kader van de Doe Mee Weken. Op woensdag 2 oktober om 19.30 uur wordt u meegenomen naar andere werelden met een avond vol klassieke muziek. De entree is gratis. Het concert is in de Donderie (Donderbergweg 47).

De avond begint met een optreden van het charmante jeugdstrijkorkest *Viva Symphonia* onder leiding van Ingrid Holleman. Daarna zal het symfonieorkest zelf, onder leiding van dirigent Christiaan Janssen, het podium betreden. Op het programma staan werken van wereldberoemde componisten zoals Beethoven, Dvořák, en Humperdinck, die voor een onvergetelijke muzikale ervaring zullen zorgen.

Doe Mee Weken

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door Kees Spapens, medeorganisator van de Doe Mee Weken. Deze avond biedt niet alleen de kans om te genieten van prachtige muziek, maar ook om kennis te maken met het orkest en haar leden. Misschien voelt u zich wel geïnspireerd om zelf deel te nemen aan een van de activiteiten, of zelfs mee te spelen met het orkest!

Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een stukje cake of koek.

Aanmelden? Ja, graag!

Aanmelden kan via de website: [www.symphonie-roermond.nl](http://www.symphonie-roermond.nl). Als het aanmelden niet lukt, bent u alsnog van harte welkom!

Mis deze unieke kans niet om te genieten van topkwaliteit klassieke muziek in onze buurt en misschien zelf onderdeel te worden van dit muzikale avontuur!